La celebració del primer aniversari del naixement del moviment dels "indignats" va aplegar més de 500 persones a Girona. La protesta, que va comptar amb el suport de diversos partits polítics i de la Plataforma "Prou Retallades", agrupa diverses entitats gironines. La manifestació va recórrer els principals carrers de la ciutat i va tallar la circulació de l'avinguda Jaume I. A més, els protestants van llançar ous contra la seu de la subdelegació del Govern espanyol. Al finalitzar la marxa, els manifestants van estendre sis tendes a la plaça d'Independència tot i que no van confirmar que volguessin acampar.

La manifestació va sortir de la plaça Catalunya i va recórrer durant una hora i mitja el carrer Ultònia, l'avinguda Jaume I i el carrer del riu Güell fins a arribar a la plaça Independència. Un cop allà, els manifestants van llegir el poema Solstici de Martí i Pol i un manifest. En aquest text, els "indignats" van defensar que han tornat a sortir al carrer, un any després del seu naixement, per demostrar "la ràbia" que té la població envers el sistema capitalista actual.

"Els governants trepitgen drets, s'imposa la voluntat d'una minoria i es manté un ordre injust mitjançant els cossos policials", va llegir en veu alta un dels manifestants. El manifest va reivindicar que l'aniversari del 15-M no és una "trista derrota" sinó un "moviment que no es podrà aturar". Segons els "indignats" gironins, el 15-M ha servit per crear una consciència col·lectiva. "Seguim aquí, ja no tenim por, sinó ràbia" van cridar els manifestants.

Durant tota la manifestació, els participants carregaven diverses pancartes on es podia llegir "Entre capullos i gaviotas nos han tomado por idiotas" o "No hi haurà pau per als malvats". A més, els assistents portaven cassoles i cridaven lemes com: "que la guerra la paguin els rics", "això no és una crisi, és una estafa", "retallarem els seus privilegis", "això no és una crisi, es diu capitalisme" o "el silenci és complicitat", entre d'altres. Els manifestants van llançar ous a l'edifici de la subdelegació del Govern.

La protesta va finalitzar a la plaça Independència i, tot seguit, els manifestants van estendre sis tendes de campanya. Els "indignats" van explicar que durant l'assemblea de la nit acabarien de decidir si acampen a la plaça o retiren les tendes.