Córrer mitja marató amb objectius benèfics. Aquesta és la iniciativa que portaran a terme el germà bessó de l'anglès que va practicar balconing per Setmana Santa a Lloret de Mar així com altres familiars i amics. El 10 de juny és la data escollida per a l'esdeveniment en ser el dia en què es corre la mitja marató de Sant Albans, el municipi d'on és originari el jove.

La vessant solidària de la cursa consisteix en la recaptació de fons per a l'entitat benèfica Headway Cambridgeshire -es troba a Cambridge- i que des que el jove Luke Parry es troba al Regne Unit dóna suport al jove així com a la seva família i amistats. Per poder recaptar diners per a aquesta entitat benèfica, s'han donat d'alta en una pàgina web especialitzada en donacions i amb un màxim de 2.000 lliures que es preveuen aconseguir, la gent fa donacions des d'una lliura, ahir ja n'hi havia 610.

El motiu pel qual recapten fons la família Parry, segons es relata, és per donar gràcies a l'entitat benèfica pel suport que donen al jove i a la família. I recorden que el jove anglès de 21 anys Luke Parry que va caure del segon pis d'uns apartaments de Lloret s'està recuperant lentament i satisfactòriament. A banda del web per a donacions, els amics i familiars segueixen comunicant-se a través del grup de Facebook que van crear un cop el jove va patir l'accident.