Una immobiliària de Blanes ha venut 32 pisos d'una promoció de la localitat en només 16 dies. L'empresa en qüestió és Finques Torrecillas, amb seu a la localitat, que des de fa unes dues setmanes està posant a la venda una vuitentena de pisos d'una nova promoció que han adquirit. Es tracta, doncs, d'un fet com a mínim curiós en un moment en què tots els indicadors econòmic són negatius i els diaris són cada dia una allau de notícies que recorden la profunditat de la crisi econòmica en què estem immersos.

La promoció, que està situada al carrer Joan Maragall de Blanes, està formada per un total de 80 habitatges i és de nova construcció. Són pisos d'una i dues habitacions i hi ha alguns dúplexs. L'empresa immobiliària ja ha tret a la venda les dues primeres escales -fases- de les quals ja ha venut el 90% i li faltarà la tercera.

L'explicació de la ràpida venda en molt pocs dies podria ser el preu dels habitatges, que en el cas dels pisos amb una habitació se situa al voltant dels 62.000 euros i en els de dues habitacions s'arriba als 78.000 euros aproximadament. Els pisos, a més, són d'obra nova i segons fonts consultades són un bon producte. Segons ha pogut saber Diari de Girona, la majoria dels 32 pisos venuts serien per a primera residència i han estat comprats per persones de Blanes.