Els treballadors de l'Ajuntament de Blanes han organitzat per demà una donació de sang al passeig marítim de la localitat com a mesura de protesta contra "les polítiques de retallades indiscriminades" que està impulsant l'equip de govern. Sota el lema "Donem sang abans que ens la xuclin tota" organitzen aquesta jornada reinvindicativa, en què volen posar de manifest la seva "disconformitat". Així, la donació està prevista que es faci de deu del matí a les dues de la tarda i de quatre a vuit del vespre, amb una unitat mòbil del Banc de Sang ubicada al passeig Marítim davant del carrer Ample. Segons els empleats, aquesta iniciativa forma part d'un seguit d'accions reivindicatives per part del personal de l'Ajuntament.

Els treballadors creuen que se'ls "criminalitza" com a empleats públics que són i no estan d'acord en haver d'assumir tota la "responsabilitat": "Som els primers que ens adonem de la gravetat de la situació i sempre hem estat disposats a arribar a acords conjunts per intentar tirar endavant però, en absolut podem estar d'acord en carregar amb tota la responsabilitat, no ja de la crisi, sinó de la històrica nefasta gestió econòmica duta a terme pels diferents governs", asseguren en un comunicat.

Els treballadors volen deixar clar que són "conscients de la mala fama" que tenen, però que "només executen" i no prenen decisions. "No demanem augment de sous, ni condicions diferents a les que fins ara teníem; només volem fer la nostra feina com fins ara. Com a tots els col·lectius n'hi ha de millors i pitjors, però la majoria fa la seva feina amb implicació i dedicació", afirmen.

Finalment, demanen la col·laboració dels ciutadans perquè donin sang i comprensió respecte a les seves reivindicacions: "No ens és fàcil arribar a explicar-nos i justificar-nos davant el poble, però si volíem aprofitar aquesta convocatòria per expressar-nos i demanar-vos comprensió", manifesten.