Ramon Ramos va ser escollit, dimarts al vespre, nou president comarcal de Convergència Democràtica de Catalunya (CDC) a la Selva Marítima, durant l'assemblea que va tenir lloc al local de Convergència a Blanes. Ramos (Blanes, 1958) és diplomat en assegurances, agent immobiliari i assessor d'inversions i finançaments, i actualment és el director del Patronat Turisme Costa Brava. A l'assemblea hi van assistir una seixantena de militants i Laura Costa, secretària de coordinació de política municipal i Pere Vila, president de CDC a la Federació de Girona.

Ramos agafa el relleu de l'anterior president comarcal de CDC, Jaume Sagrera, que ha estat president durant 8 anys. En la seva intervenció, Sagrera va presentar l'informe de gestió dels darrers quatre anys en què va destacar que han "fet molta feina" i que "el balanç és molt positiu". "Vull agrair a tots l'ajuda i l'esforç que hi heu dedicat", va comentar Sagrera. I va afegir: "Avui faig un pas endarrera, però estaré al costat pel que el partit i la comarca necessiti".

Ramos, nou president de CDC, va agrair el suport rebut per la militància i es va comprometre a treballar per a la comarca, recollir les inquietuds de la base de la militància i de la ciutadania, com també dinamitzar el partit als tres pobles de la comarca. En la seva intervenció, Ramos va agrair la feina feta per Jaume Sagrera i va destacar que "en la nova tasca que començo treballarem per recuperar els governs de Tossa i Blanes i fer un millor resultat a Lloret". En relació amb els membres de l'executiva que l'acompanyen, Ramos va afirmar que ha incorporat "gent transversal, de diferents edats i de tota la comarca que espero que m'ajudi en aquest nou projecte que començo". Així, formen part de l'executiva, entre d'altres noms destacats: Lluís Austrich, Judit Bach, Joan Burjachs, Romà Codina, Imma Colom, Joaquim Coris, Xavier Crespo, Xavier Lozano,Emili Oller, Jaume Sagrera, Joaquim Torrecillas, Josep Trias i Francesc Zucuitello.