Les reserves als vuit hotels blanecs participants a la campanya "Blanes 12" comencen a bon ritme, però sense col·lapse, el primer dia que es posen a la venda els allotjaments. La resta d'establiments reben diverses trucades, però no es converteixen en reserves. Fonts municipals també confirmen que hi ha hagut una allau de trucades sol·licitant informació sobre la campanya des que aquesta es va fer pública.

El passat dimarts es va presentar el cap de setmana de promoció de la ciutat que botiguers, hotelers i Ajuntament han organitzat per al 8, 9 i 10 de juny, on s'oferiran nits d'allotjament i menús de restaurant a dotze euros. Tal com es va anunciar, les reserves començaven ahir a les nou del matí i s'havien de fer per tèlefon. Així, segons dades municipals d'ahir a la tarda, del total dels vuit hotels participants a la campanya (Hotel Pi-Mar, Hotel Horitzó, Hotel Costa Brava, Hotel Stella Maris, Hotel Esplèndid, Hotel Beverly Park, Hotel Boix Mar, Hotel Blaumar) dos ja han completat les places per divendres que dedicaven a "Blanes 12"; dos més ja han reservat entre el 75% i el 80% de l'oferta de divendres; i un altre està al 50%. Així, doncs, les reserves hoteleres van a bon ritme, tot i que no van provocar col·lapse, com va passar amb "Girona 10", la campanya que es va fer a la capital de província. Pel que fa a la nit de dissabte, cada establiment decidirà si allarga la campanya.

Les reserves als hostals van anar fent, però a un ritme inferior al dels hotels, tot i que no es van facilitar dades concretes. I els apartaments no es van concretar. Els càmpings, en canvi, segons van destacar fonts municipals, durant tot el dia d'ahir van anar rebent nombroses trucades, tot i que no es van acabar concretant en reserves.

Finalment, fonts municipals van destacar que arran de fer-se pública la campanya, des de l'atenció al ciutadà s'han rebut ?moltes trucades sol·licitant més ?informació sobre tot el que s'ofereix. Tot es pot trobar a la pàgina web que s'ha creat: www.blanes.cat/blanes12.