La Fundació CatalunyaCaixa porta avui a Blanes el seu Bus Alícia. Es tracta d'una unitat mòbil de la Fundació Alícia (ALImentació i CiènCIA) que té com a objectiu difondre bons hàbits alimentaris entre la població. El Bus Alícia s'instal·larà al Passeig de Mar (davant del carrer Ample) fins al divendres 9 de juny. I durant tot aquest temps, la unitat mòbil de 60 metres quadrats obrirà les portes a les escoles, famílies i entitats interessades en l'oferta de tallers i activitats que pretenen incidir en una bona alimentació.

Entre les activitats programades a dins del Bus Alícia hi ha visites guiades a la unitat mòbil, i diferents tallers com ara el taller familiar, el taller de cuina per a celíacs o el taller de producte, entre altres.

L'horari del bus serà de dos quarts d'onze a les dues de la tarda i de les tres a dos quarts de vuit del vespre. Els tallers tenen una durada aproximada d'entre 45 minuts i una hora i la Fundació Alícia posa un telèfon a disposició dels interessats per concertar visites i tallers: 902 109 350.