La "shopping night" dels comerços de Blanes, que van obrir fins a les dotze de la nit, va donar ahir el tret de sortida al "Blanes 12", el cap de setmana de descomptes i activitats que la ciutat ha preparat per promocionar-se. La campanya continua avui i demà amb nombroses ofertes més pels blanencs i els visitants, que podran escoltar jazz al carrer o gaudir amb visites guiades per la localitat.

La campanya es va iniciar amb bona acollida en l'oferta d'allotjament, ja que pràcticament el 100% de les places ofertes dels vuit hotels i les tres pensions que hi participaven estaven venudes dos dies abans. Els càmpings i els apartaments, però, no han tingut tan bona sortida. Cal recordar que tots els allotjaments tenien un preu promocional de 12 euros per persona i nit. A més, avui i demà una cinquantena de bars i restaurants ofereixen menús a 12 euros també.

Cal recordar que el "Blanes 12" és una acció que té com a objectiu promocionar i reivindicar Blanes com a ciutat comercial i turística oferint productes, serveis, ofertes, promocions i pernoctacions, sempre jugant amb el número 12: estades en establiments hotelers a 12 euros, menús a 12 euros, descomptes del 12% o la nit de compres fins a les 12 que es va oferir ahir. En total, són més de 150 establiments del municipi que participen en aquesta acció promocional.