Lloret de Mar es podria quedar sense el passeig marítim de doble sentit de circulació aquest estiu. L'alcalde Romà Codina, reconeix que veu "complicat" que les obres es puguin iniciar abans de l'estiu per manca de temps, ja que el permís de la Generalitat s'ha endarrerit per l'al·legació d'un particular que s'ha de ressoldre, segons explica el batlle en declaracions a Nova Ràdio Lloret.

La idea del Govern municipal era començar els treballs per retornar el passeig al doble sentit el passat 28 de maig. Aquell mateix dilluns, però, -segons va explicar l'alcalde a la ràdio- la Generalitat va anunciar que havia rebut una al·legació d'un particular i que no podia donar el permís pertinent fins que es resolgués aquesta. Codina va explicar que en la Junta d'aquell mateix dia, el Govern municipal ja va fer l'informe i el va enviar per agilitzar la qüestió. "La Generalitat ha dit que ha de resoldre l'al·legació i han dit també que ho han de remetre a Costes de l'Estat, de manera que es pot alentir encara més. Jo no sé si ens donarà temps. Ho veig complicat de fer-ho abans de l'estiu. Però de ben segur que ho haurem de fer després de l'estiu perquè és una demanda de tots els grups municipals", va afirmar Codina.

Tot i així, l'alcalde va reiterar el compromís de tirar endavant el projecte, tal com es va aprovar per ple. Codina va recordar que l'Ajuntament ho té tot a punt, fins i tot les obres adjudicades, perquè quan arribi el permís de les administracions supramunicipals es puguin començar les obres. En aquest sentit, Codina va reivindicar que l'equip de govern ha treballat amb la màxima celeritat. "Segurament algun grup ens acusarà d'haver marejat la perdiu i no ha estat així i ells ho saben perfectament", va afirmar Codina.

Un cop comencin les obres, el retorn del doble sentit podria estar acabat en només una setmana. Els treballs, però, no faran modificar els aparcaments, ja que la zona blava i la càrrega i descàrrega quedaran com ara.