Un jove de 24 anys veí de Vidreres va morir ahir a la tarda després d'un accident a la N-II a Sils, en un dels trams en què les obres de desdoblament de la nacional es van interrompre. El noi circulava en una Kymco Super Dink de 125 centrímetres cúbics en direcció Maresme quan, a la intersecció de la N-II amb la carretera de Mallorquines, una furgoneta Volswagen Xaran es va incorporar a la via nacional. La moto va impactar contra un dels laterals del vehicle en un xoc que va ser lleu, però la caiguda va fer que al motorista li saltés el casc, segons testimonis de l'escena. El noi va rebre un fort cop que li va causar lesions molt greus i quan l'anaven a portar en helicòpter a l'hospital Josep Trueta de Girona va fer una fallida vital. El medi aeri va aterrar immediatament per poder assistir-lo amb el personal de les ambulàncies, però no va haver-hi manera de remuntar-lo.

L'accident va ocórrer cap a les sis de la tarda. El tram en què va succeir el sinistre, el quilòmetre 698, és propici als xocs i les envestides. L'encreuament amb la carretera de Mallorquines, la Gi-555, propicia un gran trànsit de vehicles que s'incorporen a la via en un i altre sentit. A tocar la carretera, a més, hi ha l'hostal Rolls, del qual també entren i en surten cotxes. De fet, durant l'estona de gestió de l'accident el trànsit en direcció Maresme es va desviar fent passar els vehicles per l'aparcament de l'hostal. Pel que fa al trànsit que anava en sentit Girona, els vehicles ja eren aturats a l'alçada del nus que dirigeix les rutes cap a Vidreres i Santa Coloma i se'ls feia passar per la carretera C-63 i la mateixa via de Mallorquines.

La mort del noi de Vidreres, que ahir al vespre encara estava pendent d'identificació definitiva, imposa la marca d'11 persones mortes en accident a la N-II des deprincipi d'any. A més és el cinquè jove que perd la vida en un sinistre de trànsit en tres dies a Girona, després dels quatre hilariencs morts dissabte a Sant Dalmai.