L'Ajuntament de Lloret de Mar afirma que no ha creat una zona blava prevista en el projecte del retorn del doble sentit al passeig a petició dels veïns de la zona. Així ho va explicar ahir el regidor de Governació Jordi Martínez (CiU) després que els grups de l'oposició, formada pels grups municipals MILLOR, PSC, PP, ICV-EUiA denunciessin "l'incompliment del projecte" que van acordar els partits per retornar el doble sentit del passeig per part de l'equip de govern del municipi (CiU i ERC).

El regidor destaca que "en cap moment" es neguen a fer la zona blava prevista en aquesta àrea propera a Sa Caleta sinó que han decidit no pintar-ho i que si finalment es fa "serà una feina senzilla, treure els aparca-bicis i pintar la zona blava". Tot i això relata que els veïns els han demanat no fer-ho "per evitar que la gent aparqui en doble o triple fila" en aquesta àrea, perquè els "és molest".

A banda, l'edil explica que hi ha una altra àrea en què s'ha modificat també el previst però per un tema de seguretat, en concret a l'inici del passeig a la zona de la Riera, on finalment s'han dibuixat els aparcaments previstos -per a minusvàlids, quads i vehicles- en vertical i no diagonal. A més, relata, s'ha guanyat una plaça de zona blava i les motos s'han mantingut a l'altra vorera. Malgrat tot, l'edil relata que sí s'han mantingut el projecte acordat, com el girs a l'esquerra però Martínez admet que "hauria d'haver informat dels canvis a l'oposició" però lamenta que no s'hagin dirigit a l'equip de govern abans d'anar als mitjans.