La Fundació Amics Joan Petit-Nens amb Càncer, comptant amb la col·laboració de la Parròquia Santa Maria i l'Ajuntament de Blanes, ha organitzat per avui una nova edició de la festa del contes de Sant Joan, que enguany arriba a la desena edició. La festa començarà a dos quarts de set de la tarda i en motiu del desè aniversari de la Festa, enguany l'esdeveniment no s'acollirà com els darrers anys al pati de l'esbarjo parroquial, sinó al Jardí Botànic Pinya de Rosa. Els assistents a la Festa podran visitar gratuïtament el jardí botànic a partir de les quatre de la tarda.

Com és habitual, els grans protagonistes seran els contes, alguns clàssics i d'altres adaptats, però tots explicats per rondallaires blanencs i convidats especials. Per aquest assenyalat aniversari, enguany es comptarà amb la participació, entre d'altres, de l'escriptora Maria Mercè Roca, així com d'altres coneguts personatges. També està prevista la participació del Club Vitry de Gimnàstica Rítmica que encapçala Elena Vitrhichenko, medallista olímpica dels Jocs d'Atlanta de l'any 1996.

Per poder facilitar l'accés fins al Jardí Botànic està previst que hi hagi un servei d'Autobusos-Jardinera que sortiran tant des de Blanes com de Lloret. La festa és totalment gratuïta, però es podrà col·laborar amb la Fundació comprant alguns dels seus productes.