Des de demà i fins al 31 d'agost, l'Oficina de Turisme de l'Ajuntament de Blanes torna a posar en marxa les Visites Guiades Nocturnes per Blanes, que s'organitzen per quart any consecutiu però amb la novetat que es cobraran 3,50 euros als majors de 14 anys.

La primera tinenta d'alcalde i regidora de Promoció de la Ciutat de Blanes, Lourdes Fàbrega (PSC) explica que "des de l'Ajuntament ens interessa donar a conèixer els atractius que té Blanes i oferir activitats que puguin representar un reclam per als visitants".

I justifica la imposició d'una taxa ja que al seu parer "vista la situació econòmica municipal hem cregut oportú fixar un preu assequible per a les famílies, de manera que es farà un copagament aproximat del 50% del que costa l'organització d'aquesta activitat".

El que proposa l'experiència és fer una passejada nocturna pel nucli antic del municipi per tal de descobrir l'encant dels carrers històrics de la vila. Així, els participants podran conèixer i admirar l'excepcional font Gòtica; l'església parroquial de Santa Maria i el palau dels vescomtes de Cabrera; les magnífiques Cases Indianes; la capella de l'Esperança i el monument a Joaquim Ruyra, entre d'altres atractius. Per acabar la visita, es convida tots els participants a gaudir d'una copa de cava Mont-Ferrant arran de mar.

Les visites es faran tots els divendres i dissabtes de juliol i agost a partir de les nou del vespre, llevat del divendres 27 de juliol, que no s'ha programat la sortida amb motiu del Concurs de Focs d'Artifici de la Festa Major, que es fa a dos quarts d'onze de la nit.