Una vintena de persones van ser denunciades ahir per fer massatges, trenes o vendre il·legalment a les platges de Roses. Un operatiu conjunt de Policia Local, Mossos, Guàrdia Civil i Policia Nacional va permetre rastrejar el litoral des de la bocana de Santa Margarida fins a l'Almadrava denunciant aquestes persones i comissant el material. Dotze persones d'origen asiàtic continuaven ahir a la tarda a les dependències policials a l'espera de ser identificades.

L'actuació se centrava ahir en l'activitat de massatges a les platges, que es considera que suposa un perill per als usuaris perquè la porten a terme persones sense la formació adequada, ni cap tipus de control ni garantia sanitària. Segons han informat, van detectar dotze massatgistes d'origen asiàtic practicant els massatges en diferents punts de les platges, dues persones del Senegal que feien trenes, i sis més, quatre de Bangladesh i dues del Senegal, fent venda ambulant il·legal. Després de ser identificades es van aixecar les actes corresponents per incomplir l'ordenança que regula els usos i activitats a les platges i se'ls va retirar el material.

Amb l'operatiu es vol dissuadir i eradicar aquest tipus de pràctiques. A Roses es porten a terme altres operatius contra la venda ambulant il·legal als carrers, sobretot al passeig. En el darrer, el 19 de juny, es va incorporar una barca per aturar els que es llançaven al mar.