El nucli de Mas Flassià de Vidreres celebra la seva festa el dissabte amb el tradicional ball del fanalet com una de les activitats més populars de la celebració, ja que compta amb la participació de veïns de tot el municipi.

L'Associació de Festes de Mas Flassià ha organitzat el sopar de germanor, que es farà al parc del Mas Flassià i que donarà el tret de sortida als actes; després, hi haurà una sessió de ball de Pa d'Àngel i a la mitja part, el ball del fanalet.

L'Associació de Festes s'encarrega de vendre fanalets durant les hores prèvies a l'inici d'aquest tradicional ball, fan els fanalets, i recullen diners que ajudaran a sufragar la despesa econòmica d'aquesta festa. La festa s'allargarà fins a la matinada amb l'actuació dels discjoqueis Gary i Ruhi's, que amenitzaran la segona part d'aquesta festa. Entre les novetats, hi ha la nova Associació de Festes del Mas Flassià, on la majoria dels seus membres s'estrenen com a organitzadors d'aquest esdeveniment i, també, el servei de bar que hi haurà instal·lat durant tota la nit.