Un any més, calor, platja i relax es converteixen en sinònims de L'Estiu, les pàgines de vacances de Diari de Girona, que volen oferir al mateix temps dosis d'entreteniment i cultura per fer més amens aquests dies estivals. A partir de demà, aquestes pàgines oferiran tota l'actualitat relacionada amb festivals, festes majors, concerts, activitats lúdiques, rutes i visites, sense oblidar les ja tradicionals entrevistes a turistes i a personatges relacionats amb la Costa Brava. Estiguin de vacances o treballant, L'Estiu es convertirà en la millor manera de fer passar uns bons minuts cada dia.

Un estiu a les comarques gironines dóna per a molt, i el nostre objectiu serà explorar-ne les diferents possibilitats. Per això, no ens perdrem cap dels principals festivals de la Costa Brava, des de Cap Roig fins a Peralada, i des de Torroella a la Porta Ferrada, sense ?oblidar algunes novetats d'enguany com el nou festival de Lloret de Mar. I, a més, entrevistarem alguns dels seus protagonistes. També assistirem a les principals festes majors i seguirem algunes de les rutes i visites guiades més originals per descobrir la Costa Brava.

Una secció que ja s'ha convertit en indispensable a L'Estiu és "El Turista" i, per això, un any més "assaltarem" els nostres visitants per preguntar-los com passen els dies de vacances a la Costa Brava. Avisem: algunes de les respostes són realment sorprenents!

Acompanyant "El Turista", tindrem un pla per cada dia a "La proposta". I és que l'oferta de vacances a les comarques gironines és múltiple i variada, però cada dia destacarem especialment una activitat que ens cridi l'atenció per algun motiu en concret. Alguns dies, però, "La proposta" canviarà de lloc per deixar espai a una altra secció "El pas del temps...", que repassarà en imatges com ha canviat la fisonomia d'alguns dels principals pobles de costa.

Aquest any, a més, com a novetat aprofundirem en la història i les especificitats dels diferents fars de la Costa Brava. Coneixerem aquests místics racons, quan es van posar en funcionament i els protagonistes que hi han viscut.

Finalment, i més enllà de seguir el ritme trepidant de l'activitat del dia a dia, també oferirem reportatges en profunditat per a tots aquells qui desitgin una bona estona de lectura.