L'Ajuntament de Tossa de Mar va negar ahir que el festival de música electrònica del passat cap de setmana a la platja Gran, a l'àrea des Racó, perjudiqués l'afluència de turistes. L'alcaldessa del municipi, Gisela Saladich, va explicar que "Tossa es va desbordar de gent, el dissabte a la nit". Segons Saladich, "alguns allotjaments de Tossa es van quedar sense habitacions lliures". Així, l'alcaldessa va confirmar que el festival de música electrònica va "aportar turistes" al municipi costaner.

Gisela Saladich va voler aclarir que "entenc que els clients dels hotels situats a tocar de la platja poguessin estar molestos" durant la celebració del festival. Però davant les afirmacions d'alguns hotelers i restauradors de la zona, que van assegurar que els concerts de nit a es Racó provocaven "la pèrdua" de clients, Saladich va assenyalar que "les terrasses dels restaurants, estaven plenes".

L'alcaldessa també va informar que, inicialment, "els comerciants ja no es van queixar de la celebració" del festival de música del passat cap de setmana. Pel que fa a la possibilitat d'haver canviat el concert d'ubicació Gisela Saladich va afirmar que "ja estava tot publicitat i contractat". Per a futures edicions del festival, Saladich va afirmar que "encara s'ha de decidir si es repetirà l'any vinent".