L'Oficina de Turisme de Platja d'Aro presenta enguany com a novetat a la seu un servei de Tax-Free adreçat a visitants i turistes no residents a la Unió Europea. Aquests ciutadans tenen dret a recuperar l'IVA de les seves compres. Aquesta gestió que habitualment fan a les duanes d'aeroports, punts fronterers o quan ja han retornat al seu país, poden realitzar-la ara a Platja d'Aro, i recuperar els diners immediatament, i tornar-los a utilitzar durant la seva estada, han informat fonts municipals. El servei està obert al públic de dimarts a diumenge, els mesos de juliol i agost.

Quan un ciutadà no comunitari realitza una compra pot demanar, en els establiments adherits al servei, un document Tax-Free i consignar-hi el número de passaport. Habitualment en sortir de la UE han de segellar aquests documents abans de facturar l'equipatge, i tot seguit recuperar en efectiu la quantia de l'IVA en els oficines de pagament concertades o en reemborsament a la targeta de crèdit.

El nou servei de l'Oficina de Turisme permet fer els tràmits en el mateix punt de vacances i recuperar els diners d'aquest impost durant l'estada de vacances, circumstància que agilitza la gestió i fa possible la reinversió dels diners encara durant l'estada a Castell-Platja d'Aro i S'Agaró, han apuntat les fonts

L'Oficina de Turisme rep una mitjana de 35.000 consultes presencials l'any, sense comptabilitzar els milers de consultes rebudes per telèfon i correu electrònic. El servei està en funcionament tots els dies de l'any, de dilluns a diumenge, festius inclosos (excepte Nadal, Sant Esteve, Cap d'Any i Reis), oferint més de 3.000 hores de portes obertes, amb un horari de set hores entre el matí i la tarda durant el curs escolar, que s'amplia a 13 continuades ara a l'estiu.