La diputda de CiU al Congrés per Girona, Montse Surroca, ha preguntat al Govern central si és normal que es torni una carta al seu remitent més de 6 anys després. La diputada va entrar al Congrés dues preguntes després que a la seu d'Unió a Girona s'hagi rebut una carta enviada el març de 2006.

Surroca va formular ahir dues preguntes a la Mesa del Congrés sobre la qualitat del servei de Correus a Girona després que una carta enviada el 16 de març de 2006 fos retornada al seu remitent, Unió Democràtica de Catalunya, el passat 20 de juny. La carta va ser enviada en el seu moment a través de l'oficina de la Bisbal d'Empordà i ha estat retornada mitjançant la de Platja d'Aro per "tenir la direcció incorrecta". CiU vol saber si hi ha més queixes d'usuaris per un servei deficient i per dilacions indegudes en el repartiment.

Es dóna la circumstància que es tractava d'una invitació per assistir als actes del 75è aniversari de la fundació d'Unió Democràtica i ha estat retornada quan ja fa uns mesos, concretament l'octubre de 2011, que s'ha celebrat el 80è aniversari d'Unió.