Bosses d'escombraries, mobles, caixes de cartró, gots de plàstic... s'acumulaven ahir al migdia pels carrers de Sant Feliu de Guíxols. Avui, a les sis del matí, s'han complert tres dies des que es va iniciar la vaga de recollida d'escombraries i neteja viària i, de moment, no sembla que hi pugui haver cap solució imminent. Ahir, el secretari d'Activitats Diverses de CCOO, Xavier Vives, comentava que estaven a l'espera que la direcció general de Treball de la Generalitat convoqués els representants dels treballadors i els de l'empresa que té el servei adjudicat perquè s'asseguin a negociar. En aquest sentit, Vives va responsabilitzar Cespa que en aquesta setmana no hi hagi hagut cap tipus de contacte, a excepció dels diaris que estableixen els serveis mínims. La setmana passada, ja van tenir dues mediacions que no van arribar enlloc.

Quant als serveis mínims, Vives consideren que els treballadors en fan "en excés", si bé va afegir que no volen entrar en discussió per aquest assumpte.

En tot cas, els serveis mínims ja es fan evidents als carrers de la localitat amb l'acumulació de residus entorn de contenidors i papereres. I les queixes dels veïns s'incrementen, tant per la imatge que dóna la ciutat com per les males olors i qüestions higièniques.