El director de Ràdio Girona Jaume Serra (Vila-sacra, 1967) s'ha incorporat a Ràdio Barcelona per convertir-se en el nou director de continguts de la SER a Catalunya; el fins ara cap d'informatius i de continguts de Ràdio Girona Ramón Iglesias (Portbou, 1968) serà el nou director de la Cadena SER a Girona, i el fins ara director de continguts a Catalunya Jordi Martí s'incorpora a la redacció d'Esports de la Cadena Ser i, a més de les seves col·laboracions a Carrusel Deportivo i El Larguero, conduirà el programa La Graderia. Aquests són els tres nomenaments que s'han donat a conèixer aquest divendres segons ha pogut conèixer l'ACN.

Serra és periodista i llicenciat en Publicitat i Relacions Públiques per a la Universitat de Girona. Ha desenvolupat la seva carrera professional en mitjans de comunicació principalment la Cadena Ser on va començar l'any 1986 a la Ser Empordà. L'any 1991 va assumir la direcció de Ràdio Lleida i l'any 1999 va assumir la direcció de Ràdio Girona fins ara. Serra és autor del llibre 'La Ràdio a Lleida. La transformació del mitjà (1980-1999)', membre de la junta de govern del Col·legi de Periodistes de Catalunya a Girona i directiu de l'Associació Tribuna de Girona. Como a director de Ràdio Girona va recollir la distinció Athenea Institucions de l'Ajuntament de Girona (2009) i el Premi Mosca del Col·legi de Periodistes (2009).

Iglesias és periodista i es va iniciar professionalment a la Cadena 13 col·laborant a la vegada amb RNE. L'any 1989 va ser nomenat delegat del 'Diari de Girona' a Figueres i a la vegada va realitzar els informatius locals de matinal SER a la Ser Empordà. El 1993 va ser nomenat subdirector del 'Nou Diari' i l'any 1994 es va incorporar a Ràdio Girona com a cap d'informatius i de continguts, un càrrec que ha tingut fins ara.

Martí ha fet gran part de la seva carrera a Ràdio Barcelona on ha ocupat diferents llocs de responsabilitat destacant en particular la direcció d'informatius i la direcció de continguts des del 2005. És a més professor associat de la Universitat de Barcelona on imparteix classes en el Màster de Comunicació.