El PSC de Roses acusa CiU de permetre que continuï obert el parc d'atraccions infantils a peu de la C-260 al costat de les antigues instal.lacions del CUC sense tenir la llicència i suposant un risc. Al ple celebrat dilluns el PSC ho va tornar a preguntar i la regidora d'Urbanisme, Sílvia Ripoll, va admetre que el permís està sol.licitat però que no estan acabant de fer els tràmits per tenir la llicència definitiva. Se'ls han imposat fins a tres multes i se'ls acabarà tancant, va dir, si no compleixen.

El parc disposa de diverses atraccions infantils instal.lades en un solar. Hi ha una antiga llicència que s'ha de canviar de nom i ampliar. El PSC insisteix al govern que l'empresa no està complint. En aquest sentit, el regidor, Carles Ferrer, va recordar que amb data 25 de juny hi ha una ordre pel desmuntatge i retirada perquè no tenen llicència d'activitat. El regidor va demanar al govern "a què esperen?" i va preguntar si "ens trobem davant un negoci d'economia submergida" que el govern permet.

Segons la regidora d'Urbanisme, Sílvia Ripoll, l'empresa van sol.licitar el permís el sis de març de 2012 però van muntar les instal.lacions mentre esperaven el permís definitiu, com fan tants altres, va dir. El 19 de juliol hauria arribat l'acord favorable de la comissió d'Urbanisme de Girona perquè ampliessin les instal.lacions. L'empresa ha situat més atraccions de les previstes en un principi. Però en acceptar-se l'ampliació per part d'Urbanisme, el parc d'atraccions estava funcionant amb normalitat diàriament. La regidora es va defensar de les acusacions del PSC informant que el que ha fet l'ajuntament és fer seguiment de l'expedient, com es fan amb altres peticions de llicència o permís, va dir, "se'ls ha aixecat actes, una multa, una segona multa, com tants altres, però el que no puc fer és anar allà i treure'ls". Cada una de les multes seria de 1.000 euros. La regidora va contestar al regidor que no hi pot fer res si l'empresa el que pretén és pagar 3.000 euros i que després se'ls tanqui. No s'ha informat si hi ha un termini per legalitzar-lo.