La recerca del submarinista que ha desaparegut avui mentre practicava l'espeleologia en una cova submarina de les Illes Medes ha estat suspesa fins demà a causa de la falta de llum i de visibilitat a la cova.

Els equips de submarinistes especialitzats dels Bombers, Mossos d'Esquadra i Guàrdia Civil que participen en la recerca no han aconseguit fins ara trobar el bus desaparegut.

El submarinista desaparegut, Michel A. de 51 anys, estava passant les seves vacances a l'Alt Empordà amb la família i aquest matí ha participat en una immersió amb tres persones més a l'entrada d'una cova submarina a les Medes, concretament a la Punta dels tres Coves.

No obstant això, només han pujat a la superfície tres dels submarinistes. Quan passaven pocs minuts del migdia han donat l'avís de la desaparició del seu company i de manera immediata s'han activat els serveis d'emergències.

Des de l'avís de la desaparició del submarinista han sortit a buscar-lo efectius de la Unitat Subaquàtica del GRAE dels Bombers de la Generalitat, dels Mossos d'Esquadra i del Grup Especial d'Activitats Subaquàtiques (GEAS) de Barcelona de la Guàrdia Civil.