La Guàrdia Civil va comissar un total de 561 peces de roba amb marques falsificades d'una botiga de Lloret de Mar per valor de 38.500 euros. El seu propietari, K.B.B, de 45 anys, ha estat imputat per un presumpte delicte contra la propietat intel·lectual i el jutge ha obert diligències en relació a aquest cas.

En concret, els fets van passar el 30 de juliol passat, durant una inspecció amb agents de la Guàrdia Civil de Blanes i la Policia Local de Lloret de Mar. Anaven acompanyats de pèrits de dues marques esportives -Nike i Adidas- després que aquests presentessin una denúncia per aquest local situat a la plaça Riera de Lloret de Mar.

Durant la inspecció, es va poder certificar que les peces de roba eren falses. Concretament, es van confiscar 31 pantalons i 146 samarretes de la marca Adidas i 384 camisetes de la marca Nike F.C. Barcelona. Tot plegat, valorat en 38.500 euros.

Aquest no és el primer cas de comís de roba falsificada a la Selva marítima d'aquest estiu, fa poc més d'una setmana ga Guàrdia Civil va intervenir un total de 1.580 peces de roba i complements falsificats de marques conegudes, en disset locals de la localitat de Blanes. El material tenia un valor de prop de 77.500 euros i estava exposat per vendre.