El 20 de febrer de l'any passat s'obrien les portes de la Ciutat Esportiva de Blanes i ara un any i mig més tard, la imatge d'entrada a la vila venint de Tordera amb aquest equipament esportiu a mà esquerra es troba difosa per la presència de les males herbes que l'envolten.

El manteniment de l'espai és costós, com han admès diverses ocasions els governs locals que fa més de vuit anys que esperaven que s'obrís aquest ambiciós projecte dedicat a l'esport i ara amb la crisi econòmica i de retruc, la mala situació de les arques municipals provoca que l'Ajuntament de Blanes, com admet el seu alcalde Josep Marigó (PSC) hagin de de trobar solucions més imaginatives per a mantenir també la zona enjardinada.

Tot i això puntualitza que l'aspecte actual que es veu des de fa uns mesos entrant a Blanes amb la ciutat esportiva envoltada de males herbes, en aquests moments ben seques i a punt "de segar" és temporal, perquè en breu es procedirà al desbrossament que pertoca. I és que segons Marigó la zona de fora de l'equipament municipal es desbrossa tres vegades durant l'any i afegeix que és una política que ja s'havia estipulat en l'anterior mandat quan governava l'alcalde Josep Trias (CiU) i afegeix que és de la mateixa manera que han procedit a actuar.

A més, l'alcalde relata que també han canviat d'empresa que es dedica a mantenir la jardineria de l'espai i ara se'n cuida la Fundació Aspronis, que serà l'encarregada de esbrossar a l'estiu.

Cal recordar que la primera pedra de la instal·lació es va posar el 12 d'abril de 2003 i a banda del gran pavelló que es va obrir el febrer també preveia la creació de dos camps de futbol de gespa artificial i una piscina coberta, espais que de moment ocupen les males herbes.