El pavelló municipal de Vidreres disposarà d'un sistema d'energia solar tèrmica, equipament municipal que és molt utilitzat perquè s'hi realitzen moltes activitats esportives amb un gran consum d'aigua calenta diari. Fins ara, tal com relata el regidor de Medi Ambient i Sostenibilitat, Eduard Adrobau (VST-ERC) l'aigua s'escalfava amb una caldera de gas natural.

Adrobau explica que amb la instal·lació del sistema d'energia solar tèrmica que servirà per produir una part d'aquesta aigua calenta sanitària s'espera aconseguir un estalvi del 58 per cent. En concret, donarà servei a les dutxes dels vestidors de l'equipament. Les instal·lacions solars tèrmiques, com diu l'edil Medi Ambient i Sostenibilitat al consistori vidrerenc consten d'uns captadors que aprofiten la radiació solar que incideix sobre la seva superfície i la transformen directament en energia tèrmica, elevant la temperatura del fluid que circula pel seu interior.

El projecte del pavelló ha tingut un cost total de 26.000 euros i es preveu que amb pocs anys s'aconsegueixi l'amortització. A més però com destaca Eduard Adrobau per rebaixar-se el seu cost, l'equip de govern (CiU i VST-ERC) ha aconseguit una subvenció de 7.500 euros per la posada en marxa del nou sistema d'energia.