Un turista alemany de 15 anys ha quedat ferit en precipitar-se al buit des d'un segon pis d'un hotel de Platja d'Aro (Baix Empordà) mentre feia 'balconing'. Els fets van tenir lloc aquest dissabte passat al vespre, quan el jove intentava anar d'una habitació a una altra de l'Hotel Rosamar passant pel balcó. El noi va relliscar i va caure al buit des d'un segon pis. Una ambulància el va traslladar d'urgència fins a l'Hospital de Palamós, on va arribar amb diverses contusions i on ha quedat ingressat fins avui, quan ha rebut l'alta. A finals de juny, un altre alemany de 19 anys va morir en caure des d'un setè pis a Lloret de Mar (Selva). El jove volia saltar a un terrat veí per banyar-se a la piscina.

Nou cas de 'balconing' a les comarques gironines. En aquesta ocasió, a Platja d'Aro. Un jove turista alemany de 15 anys va quedar ferit en intentar passar des d'una habitació a una altra d'un hotel a través de la balconada. Els fets van tenir lloc dissabte al vespre, quan faltaven pocs minuts per tres quarts de nou.

El turista s'allotjava a l'Hotel Rosamar, situat a la plaça Major del municipi, molt a prop de primera línia de la platja. El jove, mentre intentava passar des d'una habitació a l'altra a través de la façana, va caure i va precipitar-se al buit des d'un segon pis.

Una ambulància va traslladar el turista -que estava conscient- fins a l'Hospital de Palamós. Segons ha informat el centre sanitari, el jove va ingressar amb diverses contusions. El jove ha quedat internat a l'hospital fins aquest dilluns, moment en què els metges li han donat l'alta.

Les arriscades peripècies que alguns turistes practiquen mentre estiuegen a la Costa Brava, però, no sempre acaben amb contusions. A finals del mes de juny, un altre alemany de 19 anys va morir en precipitar-se al buit des d'un setè pis a Lloret de Mar.

El jove s'allotjava a l'Hotel Frigola, situat a l'Avinguda Just Marlès, i va intentar saltar des del teulat fins a l'edifici contigu, on hi ha els apartaments Blau, per banyar-se a la piscina. El noi, però, no va aconseguir arribar-hi, es va precipitar al buit i va morir a l'acte. A més d'aquest jove alemany, a Lloret de Mar ja hi ha dos turistes més que han perdut la vida aquest any en caure des d'edificis.