Una dona de 57 anys, Elvira Armengol Martínez, natural de Barcelona però que en aquest moment es trobava residint a la Selva de Mar, on estiuejava, va morir ahir en ser atropellada a la carretera Gi-612, d'accés a la població. L'accident va causar retencions en els dos sentits durant aproximadament una hora.

El sinistre va passar poc abans de tres quarts d'una del migdia al punt quilomètric 0,5 de la carretera. Es tracta de la via que provinent de Llançà dóna accés a la població del Port de la Selva. La dona va creuar, tot i que s'està investigant en quin punt exacte de la carretera i com es van produir els fets, per una zona propera al camí de ronda a tocar la cruïlla que porta a la Selva de Mar. És just l'entrada cap al nucli urbà del Port de la Selva, a prop de la zona de la benzinera. En aquell moment un turisme marca Hyundai Atos conduït per un veí de la Selva de Mar i amb tres ocupants, que no s'hauria adonat de la presència de la vianant, va envestir-la causant-li ferides d'extrema gravetat.

Efectius

S'hi van desplaçar immediatament la Policia Local del Port de la Selva, quatre dotacions dels Bombers, una ambulància, un helicòpter del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) i els Mossos d'Esquadra. Els serveis d'emergència mèdica desplaçats fins al lloc no van poder fer res per salvar la vida de la víctima, que va quedar atrapada sota el vehicle en un marge de la carretera.

La via va resultar afectada al trànsit durant gairebé una hora durant la qual es van produir retencions de fins a un quilòmetre, principalment d'accés al Port de la Selva.