El grup del PSC de Platja d'Aro critica que el govern (CiU i PP) hagi eliminat l'aparcament destinat a autocaravanes, pel que considera que és un boicoteig a l'acció de l'anterior govern (PSC, ICV i PP), que va adequar un espai per aquests vehicles, i creu que respon als interessos privats de la regidora de Turisme, Imma Gelabert, que és propietària d'un càmping. L'alcalde, Joan Giraut, ha negat que es boicotegi l'anterior govern, sinó que "hi ha coses que hem mantingut perquè tots en fem de bones i d'altres de no tant". Respecte l'edil de Turisme i el seu possible interès privat, Giraut ho desmenteix i assegura que la petició de treure l'aparcament fou de l'associació de càmpings en considerar que és competència deslleial.

L'aparcament d'autocaravanes es va crear l'abril de l'any passat per l'anterior govern per evitar que aparquessin pels carrers del municipi. Es va dotar de serveis per vuit euros diaris. Els socialistes apunten que els arguments donats pel govern per eliminar l'espai no s'aguanten perquè entenen que no és competència pels càmpings i no s'ha emplenat d'autocars de touroperadors. A més que ara estacionen "indiscriminadament".

Giraut ha negat que s'elimini l'aparcament, sinó que entre l'abril i setembre, per no fer competència als càmpings, es canvia d'ubicació al carrer París (on estacionen gratuïtament però sense serveis, cosa que entenien que creava la competència), on n'hi ha entre 30 i 50 cada nit. Creu que l'aparcament afectava negativament la imatge de la localitat i reconeix que no s'ha emplenat d'autobusos però que falta l'agost. Ahir, aprovaven incloure també turismes en aquest aparcament, que és deficitari pel concessionari.