Un repartidor de diaris de l'empresa Vilarroya va partir ahir al matí una agressió a Castelló d'Empúries quan estava repartint exemplars de subscriptors a la zona d'Empuriabrava. La víctima va rebre cops al cap i a la cara que li van causar lesions lleus però aparatoses, com ara un ull de vellut, tot plegat per robar-li el mòbil i les claus del cotxe. Els responsables de l'assalt eren quatre joves que ahir encara no havien estat identificats. El vehicle, però, no se'l van endur.

Eren entre dos i tres quarts de set del matí quan, segons els Mossos d'Esquadra, que estaven esperant que la víctima rebés l'alta de l'hospital de Figueres perquè ratifiqués la denúncia, l'home circulava amb el seu Ford Fiesta a l'alçada d'una discoteca d'Empuriabrava. En un moment, quatre joves es van posar davant del vehicle i el van fer aturar.

Els nois, joves, castellanoparlants i que van actuar a cara destapada -fonts municipals apunten la possibilitat que fossin clients de la zona d'oci propera i que anessin borratxos-, van obrir les portes del cotxe i en van fer sortir el repartidor. Dels quatre que eren, tres d'ells el van agredir, segons va explicar la víctima a l'empresa per la qual treballa. Li van clavar cops al cap i a la cara i li van robar les claus del cotxe i el telèfon mòbil. Van desaparèixer corrents.

La víctima va rebre auxili per part d'altra gent que s'estava a prop de la discoteca, segons els Mossos, i van ser també els testimonis els qui van avisar la policia. La Policia Local va custodiar el vehicle del repartidor, que no va poder completar la ruta de la zona de Roses perquè va ser traslladat a l'hospital de Figueres. Més tard el van dur al dipòsit municipal per evitar que els lladres, que se n'havien endut les claus, el robessin. Els Mossos d'Esquadra investigaven ahir l'agressió.

Fonts policials i municipals asseguren que es tracta del primer cas d'assalt d'aquesta mena a la zona.