L'Ajuntament de Lloret de Mar ha declarat persona non gran l'empresari conegut com Don Francis perquè segons l'alcalde, Romà Codina (CiU), "aquest tipus d'empresaris que només busquen benefici propi en detriment del benestar de tota la resta de ciutadania i visitants no són benvinguts a Lloret". I afegeix en relació a la manifestació Estimem Lloret, que es va fer ?l'any passat després dels aldarulls protagonitzats per joves i on també va participar Don Francis, diu el batlle. "les seves declaracions i forma d'actuar són inadmissibles i denoten molt poca estimació vers Lloret i la seva gent".

Per altra banda, l'Ajuntament de Lloret ahir va instistir que després de l'emissió d'aquest reality alemany on els joves fomenten el turisme de borratxera, estan treballant amb l'Agència Catalana de Turisme per valorar, diu en un comunicat, per si es poden emprendre mesures legals a partir dels perjudicis d'imatge que causen no només a Lloret sinó també a tot Catalunya.

El regidor de Turisme Jordi Orobitg (ERC), a més, afegeix que com a destinació turística tothom hi és benvingut, però "qualsevol activitat o iniciativa que comporti una falta de respecte serà perseguida" i, al seu parer, "com ja hem dit en diverses ocasions, uns quants empresaris que treballen malament no poden eclipsar la important feina que està realitzant la resta del sector". I des de la Federació Catalana d'Associacions d'Activitats Recreatives Musicals (Fecasarm) es mostra el suport a la queixa de l'Ajuntament i la voluntat de de denunciar-lo davant de l'Agència Catalana de Turisme, i lamenta que el xou We Love Lloret ofereixi una visió de Lloret on es practica el turisme de borratxera i atragui un turista que provoca molèsties als veïns i dóna una mala imatge. Per tot això, també es queixaran a la Generalitat i a la cadena alemanya.