L'Ajuntament de Roses ha ordenant el desmantellament del parc d'atraccions infantils situat a peu de la C-260 perquè no té les llicències corresponents. Des de fa setmanes s'intenta que els empresaris compleixin amb tots els requisits per obtenir totes les llicències necessàries, la qual cosa els ha comportat diverses sancions. Fa uns dies es va dictar una nova ordre de cessament i, davant la impossibilitat d'aportar tota la documentació, s'ha arribat a un acord amb l'empresa, que ha acceptat retirar les atraccions.

L'Ajuntament va obrir un expedient requerint que es complissin els tràmits que són necessaris per aquest tipus d'instal·lacions, una llicència urbanística i una d'activitats. La primera la tenien, es va ampliar i està autoritzada per part de la Comissió Territorial d'Urbanisme de Girona, tot i que resta pendent presentar part de la documentació. En canvi, no disposen de la llicència d'activitat. Els incompliments els han comportat fins a tres sancions i altres ordres de cessament de l'activitat. L'expedient ha anat seguint el seu curs, i fa uns dies es va dictar una nova ordre per cessament de l'activitat perquè, per una banda, es retirés tota la zona d'acampada on tenen les caravanes sense cap mena de permís, i per l'altra, per les atraccions.

La primera tinent d'alcalde, Montserrat Mindan, ha explicat que es van reunir la setmana passada amb els responsables de la instal·lació. Veient que no complirien amb tot el que es requereix perquè es pugui donar la llicència d'activitat, es va acordar que ells mateixos retirarien les atraccions i la zona d'acampada en uns dies. Tenen de termini fins a mitjan setmana vinent.

El PSC ha denunciat en diverses ocasions la situació irregular d'aquesta instal·lació.