Els Mossos d'Esquadra investiguen si l'incendi que es va produir la matinada de divendres a dissabte a la immobiliària Global Immo ha estat provocat. L'empresa, situada a la zona de Santa Margarida, té com a sòcia la filla de l'exalcalde de Roses, Joan Bataller, que va explicar que havien trobar un receptacle de plàstic amb líquid a tocar de la porta. L'incident, en el que va participar una dotació de Bombers, es va produir pels volts de les tres de la matinada i no va provocar grans desperfectes a banda d'unes cortines cremades, fum i part d'un sostre de guix malmès.

Tot i que l'incendi es va produir la nit anterior, ahir a la tarda les treballadores de la neteja s'estaven fent càrrec dels desperfectes. La nau, situada entre empreses nàutiques, es troba a tocar de la carrereta C-260 i, segons un dels socis, Jean Pierre Causse, possiblement un conductor hauria alertat als Bombers de les flames. "Van venir de seguida i per això no hem de lamentar més danys", va explicar.

De fet, no es van cremar ni ordinadors ni d'altres material valuós però ahir lamentava que el fum ho hagués impregnat tot. Un dels punts amb més afectació era la porta d'entrada, visiblement cremada des de l'exterior. També es van incendiar unes cortides, un sostre i d'altres desperfectes lleus que no van malmetre les oficines. Malgrat que Causse va assegurar no saber quina havia estat la causa de les flames, Bataller va explicar que sospiten que podria haver estat provocat. Segons diu, van trobar un recipient de plàstic amb líquid a la porta i, a més, "feia la impressió que també havien intentat llençar-ne per sota d'aquesta". Els Mossos han explicat que en aquests moments estan investigant si l'incendi ha estat o no provocat.

La zona on es va produir el foc es troba a l'entrada de Santa Margarida i no hi ha cases al voltant. Només compta amb algunes empreses d'embarcacions a tocar. Ahir un dels seus treballadors explicava que no sabia res de l'incident i es mostrava sorprès. De fet, aquesta empresa compta amb una càmera de seguretat però que enfoca just el sector contrari a on es troba ubicada la immobiliària.

La dotació de Bombers que va desplaçar-s'hi hi va treballar durant prop d'una hora i trenta minuts fins que van donar per extingides les flames. També s'hi van desplaçar Mossos i Policia Local.