Lloret de Mar permetrà que la cadena Mercadona construeixi un nou supermercat a la població, aquesta vegada a la zona del barri del Rieral. En l'últim plenari, l'ajuntament va aprovar unper unanimitat un pla de millora urbana de la zona del Rieral on es preveu ubicar aquesta nova superíficie comercial. Després d'aquesta aprovació, l'únic punt que queda per poder ser una realitat, és que demani la llicència d'obres.

El regidor de Governació de Lloret Jordi Martínez (CiU) destacava aquesta setmana a l'emissora local Nova Ràdio Lloret que un nou Mercadona a Lloret de Mar ofereix la possibilitat de crear nous llocs de treball i, sobre aquesta qüestió, ha explicat que es vol arribar a un acord amb l'empresa perquè sigui el SOM, servei d'ocupació municipal, qui gestioni la contractació del personal.

El regidor de comerç per la seva banda Jordi Orobitg (ERC) va afegir que una altra avantatge serà la repercussió positiva que tindrà aquest supermercat en la mobilitat. Segons Orobitg l'establiment estarà ubicat a prop de les urbanitzacions de la zona nord de Lloret i això facilitarà les compres a molts ciutadans.

I des del barri del Rieral, el president de l'associació de comerciants del Rieral, Joan Calles va ressaltar a la ràdio que no creuen que l'obertura d'un nou supermercat de grans dimensions a la zona afecti de manera negativa els seus petits negocis sinó que pot ser una oportunitat per captar clients.