El president del Consell de l'Audiovisual de Catalunya (CAC), Roger Loppacher, ha enviat una carta a la presidenta de l'autoritat audiovisual de Berlín (Medienanstalt Berlin-Brandenburg), Jutta Limbach, en què li trasllada el profund malestar que ha causat a la població catalana en general, i a la de Lloret de Mar en particular, la imatge que el programa 'We love Lloret', emès per la televisió ProSieben, ofereix sobre aquesta població catalana. Loppacher lamenta que el programa "presenti una visió esbiaixada del turisme a Lloret de Mar" i en reforci "un estereotip determinat que no es correspon amb els esforços que des de fa temps s'estan duent a terme per promocionar l'oferta turística de la zona".

Així mateix, el president del CAC ha mostrat la seva preocupació, que constata que "és compartida per la seva homòloga alemanya", per la imatge i els valors que el programa transmet sobre la joventut.

A l'últim, Roger Loppacher ha ofert la col·laboració del CAC per a l'anàlisi que l'organisme regulador alemany està duent a terme sobre aquest programa a la vista de la Directiva europea de serveis de comunicació audiovisual. En aquest sentit, el CAC posarà a disposició del seu homòleg l'informe que ell mateix està elaborant.