Un veler d'esbarjo de 14,5 metres d'eslora es va enfonsar ahir al matí a tocar de la cala Estreta de Palamós, segons va confirmar Salvament Marítim. A l'embarcació hi viatjaven 11 persones, 9 dels quals eren nens acompanyats per una professora i pel patró del vaixell. Cap dels tripulants va resultar ferit.

Pel que fa a l'alerta de l'accident, aquesta es va rebre poc abans de les nou del matí quan el veler, que navegava molt a prop de la costa, va xocar amb una roca i va obrir una via d'aigua.

Els onze tripulants, tots ells de nacionalitat francesa, van poder abandonar ràpidament l'embarcació i nedar fins a la platja mentre el vaixell s'enfonsava completament. Hores després, l'embarcació va ser reflotada i una llanxa de Salvament Marítim la va remolcar amb l'ajuda de boies fins al port nàutic de Palamós.

Segons van apuntar alguns testimonis, les tasques de reflotament del vaixell van durar tot el dia, ja que l'embarcació- construïda als anys 70- tenia el casc fet de ferrociment, un material molt pesat que s'utilitzava per la construcció de bucs.