Un jove va resultar ferit de gravetat en saltar d'un avió i no obrir-se el paracaigudes a l'aeròdrom d'Empuriabrava (Castelló d'Empúries). Segons van informar els Bombers de la Generalitat, l'accident es va produir sobre les sis de la tarda d'ahir quan l'home, de 27 anys i nacionalitat alemanya estava practicant paracaigudisme i va impactar contra el terra en no ?obrir-se el paracaigudes. La víctima va ser localitzada al sector ?Puigmal B, prop de l'aeròdrom d'Empuriabrava amb contusions de gravetat. Segons va informar el regidor de Governació de Castelló d'Empúries, l'home es movia i estava conscient quan van arribar els equips d'emergència.

El protocol 112 es va activar de seguida i al lloc dels fets van arribar una dotació terrestre dels Bombers, dues patrulles dels Mossos d'Esquadra i dues unitats del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM): una ambulància i un helicòpter. Aquest darrer vehicle va traslladar el jove a l'hospital Trueta de Girona amb pronòstic greu.

El 31 de maig de 1999 va tenir lloc un succés similar a l'aeròdrom de Castelló d'Empúries. En aquella ocasió, un ciutadà suís de 31 anys va morir poc després de patir un accident en circumstàncies similars a les de l'accident d'ahir. Roger A., va llançar-se en paracaigudes i en veure que portava una mala trajectòria, va intentar corregir-la per esquivar un canal, però va acabar impactant contra un edifici.