Els responsables d'una botiga de roba del carrer Santa Anna de l'Estartit van retenir aquest ?diumenge un home que anteriorment ja els havia entrat a robar. Aquesta actuació va permetre als Mossos d'Esquadra que el detiguessin com a presumpte autor d'un furt i, en el moment d'enxampar-lo, portava una bossa de paper de compres amb un doble folre amb paper d'alumini per inhibir les alarmes d'aquest establiment, i d'altres. Les imatges de la càmera d'una altra botiga de roba de la localitat, situada al mateix carrer a escassos 30 metres, mostren com el mateix individu, juntament amb un altre home, hi roba un piló de polos. Es tracta de la botiga Lacoste que, entre el robatori d'aquest diumenge i un d'altre anterior (el 5 d'agost, i amb protagonistes diferents), li ha desaparegut roba per valor de 1.275 euros.

El furt del 5 d'agost va ser sobre dos quarts d'una del migdia. La càmera capta perfectament com una dona rossa, acompanyada d'una altra morena, fica polos a l'interior de la seva bossa en dues ocasions en menys d'un minut, aprofitant que els responsables de la botiga atenen altres persones.

El segon robatori que apareix en les imatges d'aquesta informació va ser el passat diumenge. La càmera capta com almenys dos individus es miren diversos polos del mateix mostrador. En un determinat moment, comencen a apilonar-ne en un punt i, tot i que queda tapat, es veu com un d'ells agafa els polos i els col·loca a dins de la bossa que un d'ells porta (queda fora de càmera, però s'intueix el gest). Malgrat que minuts després van detenir uns dels individus (el de la camisa blava a les imatges), ja no es va poder recuperar el material robat.

En aquest robatori, es tractaria d'un grup que es dedica a aquests tipus de furts amb bosses folrades amb paper d'alumini que fan que l'alarma del comerç no es dispari quan passa la roba. De fet, la detenció es va produir perquè en el comerç que va entrar després del Lacoste el van reconèixer d'un anterior robatori, identificant-lo a través de les càmeres de seguretat. Aquest home és ciutadà romanès, té 32 anys i té antecedents per furt i atemptat a l'autoritat. El mateix diumenge, també va desaparèixer roba de marca esportiva per valor de 600 euros en un altre establiment del mateix carrer.

Els comerciants lamenten que se senten indefensos en casos com aquests en què els autors dels furts queden en llibertat i que, possiblement, si sabessin com són, els delinqüents no camparien tranquil·lament pels comerços.