Dues persones van resultat ferides greus en l'accident de trànsit que hi va haver aquest dijous a la tarda a l'Eix Transversal, a l'altura de Vilobí d'Onyar (Selva). Dos turismes van xocar frontalment pocs minuts després de les quatre de la tarda al quilòmetre 234 de la C-25 en direcció a l'Aeroport. A resultes de l'accident tres persones van quedar atrapades als vehicles. El sinistre va obligar a tallar la via en els dos sentits de la marxa, tot i que des d'un quart de sis es feien desviaments senyalitzats. Quatre dotacions dels Bombers de la Generalitat, 5 dels Mossos d'Esquadra i 3 del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) i un helicòpter van treballar al lloc dels fets.

L'accident d'aquest dijous va tenir lloc a l'alçada del quilòmetre 234 de la C-25. Precisament, en aquest punt és on comencen les obres de desdoblament de l'eix transversal, on la calçada s'estreny i les línies de l'asfalt estan marcades amb color groc.

A l'accident s'hi van veure involucrats dos vehicles de mida familiar, un Peugeot de color grana i un Audi gris metal·litzat. El primer circulava en sentit Vic i el segon, en sentit Girona. Per causes que es desconeixen tots dos van xocar frontalment. El Peugeot va quedar entravessat al carril contrari i l'Audi, a més, va impactar contra les tanques de formigó.

A conseqüència del xoc, els dos conductors i un acompanyant van quedar atrapats i els Bombers els van haver d'excarcerar.

Un mort al juliol en aquest mateix punt

Precisament, ara fa poc més d'un mes, aquest mateix punt de l'eix transversal va registrar un altre accident. En aquest cas, mortal. Va ser l'11 de juliol, cap a quarts de sis de la tarda. Un vehicle i una furgoneta també van xocar frontalment al quilòmetre 234.

A conseqüència del xoc, va perdre la vida el conductor de l'automòbil, un home d'origen ucraïnès de 43 anys. La víctima viatjava amb dos acompanyants que, igual que el conductor de la furgoneta, van resultar ferits lleus.

En aquesta zona d'obres, la limitació màxima de velocitat està fixada en 80 km/h.