L'Ajuntament de Vidreres ha publicat les taxes corresponents a la llar d'infants del municipi per al proper curs escolar. La quota mensual del servei ha augmentat vora un 4% respecte a l'any anterior. I és que a partir del setembre, les famílies residents a Vidreres ja hauran d'abonar 160 euros cada mes, quan el curs escolar anterior el total de la quota mensual era de 153,92 euros, fet que suposa, per tant, un increment al voltant del 4%, de cara al curs vinent.

Pel que fa a la matrícula i al material, fins ara les famílies havien de pagar 52 euros cada curs. Mentre que a partir del setembre, la taxa anual serà de 60 euros. El que significa un augment del 15%, i un total de vuit euros més si es compara amb el curs passat.

Les altres quotes mensuals també han pujat de cara al setembre. En el cas de la mensualitat pel servei de llar d'infants pels residents fora de Vidreres passarà del 200 euros al mes a 207. En el cas dels nadons residents en aquest municipi de la Selva, la quota de cada mes s'haurà incrementat de 173,92 euros fins als 180.

Mentre que la mensualitat dels nadons residents fora de Vidreres, passarà el curs vinent dels 220 euros al mes fins als 227. Pel que fa a les hores extres, pel servei que va de tres quarts de vuit a tres quarts de nou, s'haurà encarit dels 55,13 euros fins als 58.

En la resta de serveis que s'ofereixen en l'àmbit de l'escola bressol municipal de Vidreres, també tindran un lleuger augment a partir del setembre. Per al menjador, es passarà dels 4,60 euros que es pagaven fins ara, als 5 euros. Això en el cas dels alumnes que es quedin al servei d'alimentació escolar de forma fixa. Mentre que per als eventuals, la pujada serà major: i és que s'haurà apujat dels 4,90 euros del curs vigent, als 6 euros que s'abonaran el vinent.