L'Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols sancionarà amb multes que poden anar des de 50 a 300 euros aquelles persones que no facin cas dels cartells de prohibició i fumin a les dues zones de la platja que s'han habilitat per a no fumadors.

La iniciativa ha estat ben acceptada pels turistes i veïns del municipi: un d'ells, Joaquín, ha explicat a Europa Press que és una mesura bona perquè "no cal imposar el fum als altres".

Una altra de les veïnes, Irene, ha explicat que és una bona iniciativa per a les persones que van amb nens a la platja i ha afegit que "acabarà passant com en els bars, que la gent s'acostuma a no fumar".

Per la seva banda, Josefina ha considerat molt correcte que hi hagi platges on no es pot fumar però ha afegit que les multes de fins a 300 euros són "una mica excessives"; de la mateixa manera ha opinat Carmen que ha assegurat que "es passen una mica" si sancionen amb aquesta suma.

Dolors ha comentat que tot i que fa uns dies que està el cartell demanant que no es fumi a la platja, ella ha vist a persones que segueixen amb la cigarreta, i ha assenyalat que no ha vist "cap persona que estigui vigilant si es fuma o no".