La Federació Catalana d'Associacions d'Activitats Recreatives Musicals, Fecasarm, afirma que si la cadena de televisió Prosieben canvia el format, s'acceptarà una segona temporada del programa alemany We love Lloret, si els participants tenen un "perfil de qualitat". En declaracions recollides per la Cadena SER Girona, el secretari general de la federació dels locals d'oci nocturn, Joaquim Boadas, va considear ahir que els protagonistes "haurien de portar samarreta quan es passegin pel carrer i també haurien de deixar de beure directament de les ampolles a dins de les discoteques", complint així la "normativa vigent".

I és que "el reality ha de canviar de format, perquè ven una imatge deteriorada de Lloret de Mar, i que no es correspon amb la realitat", segons Boadas, i la seva emissió pot comportar que "alguns turistes que vulguin visitar Lloret ho vegin com el paradís del sexe i l'alcohol".

Per això Boadas va assenyalar ahir que, "si la cadena alemanya vol enregistrar una segona temporada d'aquest reality, haurà de ser amb protagonistes que tin?guin un perfil de qualitat". Paral·lelament, la Fecasarm organitza avui una campanya de civisme nocturn a Blanes i Lloret de Mar. A part, aquesta mateixa promoció ja s'executa durant aquesta setmana a Platja d'Aro. La campanya es basa en el lema "Màxima diversió, mínima molèstia!". Entre totes les execucions dels tres municipis, es preveu que l'impacte sigui sobre 500.000 persones.