Dos accidents van causar ahir dificultats de circulació a l'Eix Transversal i a la carretera C-66 a Lloret de Mar. En el primer cas, a les quatre de la tarda, dos cotxes que es van envestir frontalment van ?obli?gar a tallar el trànsit durant dues hores. L'accident va deixar dos ferits greus. En el cas del sinistre a Lloret, a quarts de dotze del matí, un vianant atropellat per un ciclomotor va patir greus lesions a la cara després que el vehicle de dos rodes hi topés perquè un cotxe estava fent un avançament i va fer trontollar el ciclomotor.

L'accident lloretenc va ocórrer al voltant de dos quarts de dotze del matí, a prop del túnel que separa el terme municipal de Lloret i Maçanet de la Selva. El sinistre va succeir al cantó lloretenc, a prop de l'entrada de la urbanització Lloret Blau. Un cotxe va fer que trontollés un ciclomotor que transitava pel voral i aquest va impactar contra un vianant que caminava pel mateix indret. El conductor del vehicle de dues rodes va patir lesions lleus. Més malparat va quedar el caminant, que va patir fractures als ossos de la cara. Tots dos van ser menats a l'hospital Josep Trueta de Girona, el primer en ambulància i el segon en helicòpter.

També al Trueta van arribar els dos ferits greus de l'accident de Vilobí, que va passar a les quatre i pocs minuts de la tarda al tram de l'Eix que transita per sota del pont del TAV. Un Peugeot va envair el sentit contrari de la marxa i va impactar contra un Audi. Els dos passatgers d'un dels vehicles, un conductor i una dona que viatjava en el seient del copilot, van resultar ferits, greu, l'home, i de manera lleu, la dona. L'altre conductor, un altre home, també va patir lesions greus, segons indicacions dels Bombers de la Generalitat i el Servei Català del Trànsit (SCT). L'Eix va romandre totalment tallat fins a un quart de sis, quan es van fer desviaments senyalitzats, i el trànsit es va restablir a les sis.