L'Ajuntament de Blanes s'ha proposat aconseguir conciliar l'oci nocturn de la ciutat amb el descans dels veïns. Una de les campanyes destinades a complir amb aquest objectiu ha durat dos caps de setmana i s'ha fet conjuntament amb la Federació catalana d'activitats recreatives musicals (Fecasarm). Aquesta campanya complementa la tasca que durant tot l'estiu ha dut a terme el consistori blanenc a través de la Creu Roja. La principal zona d'actuació ha sigut el barri Els Pins i més concretament, els carrers Olivers, Eivissa, Menorca, avinguda Mediterrani i part del carrer J. Trueta.

L'objectiu és combatre el soroll a la via pública i les conductes incíviques en general durant la franja d'horari nocturn. La campanya de civisme i conscienciació organitzada amb la Fecasarm i que va acabar divendres a la nit ha portat per nom Maximum Fun, Minimum Disturbance! (Màxima Diversió, Mínima Molèstia!). Durant els dos caps de setmana que ha durat, diversos promotors cívics de la campanya, han penjat pòsters als accessos i interiors dels locals d'oci nocturn de Blanes. En aquests s'hi podien llegir quatre sublemes que completaven l'anteriorment esmentat: "Viu la festa amb Respecte", "Balla amb Control", "Beu amb Responsabilitat" i "Si surts fora a Fumar, fes-ho amb respecte". Els informadors cívics també van passejar-se per la zona d'oci on es vol incidir i van parlar amb els clients per dissuadir-los del consum d'alcohol a la via pública fora de les zones autoritzades i en la lluita contra el soroll derivat de la llei antitabac.

A finals d'estiu, l'Ajuntament de Blanes i tots els agents implicats en les campanyes (Associació de Veïns Els Pins, representants dels locals d'oci nocturn, Policia Local, Mossos d'esquadra, Creu Roja i Fecasarm) tenen previst fer un balanç dels resultats obtinguts per tal que la campanya pugui tenir continuïtat l'estiu vinent.