L'Ajuntament de Vilobí d'Onyar treballa en el projecte de crear un aparcament de caravanes a la zona esportiva del poble. Precisament, el terme municipal de la vila acull les instal·lacions de l'aeroport Girona-Costa Brava. Així, amb l'objectiu de "potenciar el turisme, el comerç local i en definitiva, el poble" l'alcaldessa de Vilobí d'Onyar, Olga Guillem, explica que "l'estacionament per a autocaravanes estarà molt a prop de l'aeroport" tal i com succeeix amb tots els equipaments del poble.

En concret, l'aparcament serà "a una esplanada que hi ha al costat dels camps de futbol 7 que ara estem acabant d'enllestir". Per tant, l'àrea d'estacionament estarà ubicada just a tocar de la zona esportiva del municipi. Segons informa Guillem, "la idea és destinar els terrenys d'aparcament per a un màxim de vuit autocaravanes". Mentre que, pel que fa al temps per estacionament, l'alcaldessa assegura que "hi haurà un termini màxim de 48 hores, en el qual les caravanes podran estar aparcades" dins la zona habilitada.

En aquest sentit, Olga Guillem destaca que l'àrea destinada a l'aparcament d'autocaravanes, a Vilobí d'Onyar, "es preveu que tingui un punt per buidar les aigües brutes, un conjunt d'endolls per connectar amb l'electricitat i una font d'aigua". Per Guillem, "la intenció és que els turistes deixin la seva caravana aparcada a la zona per estacionament, i aprofitin per visitar el poble i comprar".

L'alcaldessa de Vilobí també indica que l'objectiu d'aquest aparcament per autocaravanes, és que "els turistes facin una parada en el nostre municipi, aprofitant les zones verdes que tenim i potenciant el comerç local". Segons diu Guillem, la previsió és que "de cara a la tardor", l'estacionament de caravanes a Vilobí ja sigui una realitat. El fet és que "és senzill, perquè només necessitem una esplanada i l'àrea té bones connexions: l'aeroport i l'autopista".

Dos camps de futbol 7

Olga Guillem explica que al costat de l'esplanada on es preveu ubicar l'aparcament d'autocaravanes, s'hi estan "acabant de construir, actualment, dos camps de futbol 7". Segons Guillem, el motiu d'aquesta ampliació es deu perquè "la temporada vinent, a partir del setembre, ja tindrem uns noranta infants que jugaran a futbol i per això necessitàvem més espai".

A part, també s'estan fent "altres millores a la zona esportiva, com la instal·lació de reg automàtic", tal i com explica l'alcaldessa. Es preveu que les obres de construcció, dels dos camps de futbol 7, estiguin acabades el setembre "per iniciar la temporada".