Els Mossos d'Esquadra i la Policia Local de Platja d'Aro han fet una batuda contra el tràfic de droga en un restaurant de kebabs de la població. Aquest dimarts a la nit, entre les 11 i la 1, agents dels dos cossos, juntament amb membres de la unitat canina i efectius de l'ARRO han fet l'entrada i registre d'aquest local perquè sospitaven que era un punt de venta d'estupefaents. La investigació va començar arran de queixes dels mateixos veïns que veien moviments estranys al local. El dispositiu ha acabat amb vint persones identificades i han decomissat petites dosis de marihuana, cocaïna i haixix.

Veïns d'aquest restaurant de kebabs de Platja d'Aro fa temps que veuen moviments estranys al local i ho van posar en coneixement de la policia perquè sospitaven que el restaurant podria ser en realitat un punt de distribució de droga a la població.

La investigació policial va confirmar les actituds sospites i dimarts a la nit, a les 11, Mossos d'Esquadra i Policia Local van fer una entrada i registre al restaurant. Dins, no hi havia grans quantitats de droga però sí que hi havia dosis de marihuana, cocaïna i haixix que podrien ser compatibles amb la venda d'estupefaents. També van escorcollar un cotxe que, segons les indagacions policials, podria estar implicat amb la venda de droga. Al vehicle també hi havia haixix però també en petita quantitat.

Tot i que els agents van identificar una vintena de persones, no hi ha cap detingut. Sí que han aixecat dues actes per possessió de droga i una altra per possessió d'arma prohibida.