Un avió ultralleuger amb base a l'aeroport d'Empuriabrava va haver de fer ahir al migdia un aterrament d'emergència que va deixar l'avió cap per avall a prop de la carretera de Roses a Cadaqués. Dins hi viatjava una parella, un home i una dona, de nacionalitat alemanya, que només van patir ferides lleus, segons van indicar els Mossos d'Esquadra. Una ambulància del els va traslladar al Centre d'Atenció Primària (CAP) de Roses perquè els miressin cops i rascades.

L'accident va ocórrer pocs minuts abans de la una del migdia. L'avioneta, ocupada per dues persones, va patir alguna mena de pana i el pilot va poder prendre terra amb dificultat, però amb la fortuna que l'aterratge no va causar danys a l'entorn i pocs al vehicle, malgrat aterrar caps per avall. L'avioneta va prendre terra a prop de la falda del Pení, a la carretera G-620, a mig camí entre Roses i Cadaqués.

Diverses dotacions de Bombers de la Generalitat, Mossos d'Esquadra i ambulàncies es van dirigir a la zona de l'accident, que quedava apartat de la carretera però era de fàcil accés. Els dos ocupants del vehicle no havien quedat atrapats i van poder-ne sortir pel seu propi peu, però els bombers van revisar l'aparell i van desconnectar-ne la bateria per evitar que pogués declarar un incendi a causa d'una mala connexió. El SEM va traslladar els ocupants al CAP de Roses, tot i que només un va necessitar atenció mèdica, segons havia comunicat aquest servei als bombers.

A la zona, per l'existència de l'aeròdrom d'Empuriabrava, no són rars aquests accidents. A la primavera n'hi va haver dos, un dels quals va costar la vida d'un jove en caure l'avió a l'aigua.