La Cort Reial i les rodalies del Barri Vell de Girona celebren aquest diumenge la quarta edició de la cuina al carrer. Serà una jornada que durarà des de la set de la tarda fins a les dotze de la nit, en la qual es podran fer tastets al carrer preparats pels restaurants i bars de la zona i desgustar diferents vins.

Els tastets tindran un preu de tres euros i cada copa de vi valdrà un euro. A més a més, es podrà adquirir aigua per mig euro. Els restaurants participants en la jornada són Artusi, Cal Ros, Creperie Bretonne, Draps, El Museu del Vi, La Bodega, La Pedra, La Poma, Le Bistrot, Llevataps, Maguei, Occi, Nova Granja, Petit Divinum, Taj Indian Restaurant, Vinil i Zampanzar. L'Associació de Veïns i Comerciants de la Cort Reial i Rodalia (Avicrof) organitza la jornada amb la col·laboració de l'Ajuntament de Girona i Papier- Barri Vell i el patrocini de Sant ?Aniol.

Aquest any per ambientar tota la zona i els moments d'àpat que els comensals podran escollir d'entre disset restaurants, la jornada també tindrà tastets variats de caire musical: versions i cajón amb Black Kiss; tango, rock i rockabilly amb el duet Contrabando, format per Frank Harvey, al ?contrabaix, i Javier Gras, a la guitarra; folk-rock amb The Dirthy Club, i jazz amb el conjunt Rita Quartet.

Les actuacions musicals es faran en diferents punts del carrer al llarg de tota la tarda i vespre mentre es desenvolupi la jornada.