La galeria El Claustre de Figueres subhastarà el 22 de setembre les obres cedides per 25 artistes i els diners recollits aniran en benefici dels damnificats pel gran incendi del 22 de juliol a l´Empordà. Prèviament a la subhasta, el 7 de setembre s´obrirà una exposició ?perquè es puguin conèixer les obres.

Lluís Roura, Antoni Pitxot, Pujolboira, Cuixart, Anson, Cio Abellí, Joaquim Comas, Dolors Bolaós, o Colldecarrera són alguns dels nombrosos artistes les obres dels quals es podran adquirir a través de la subhasta.

Segons han informat des d´una de les taules tècniques del Consell, aquesta és una de les iniciatives que han sorgit per recollir fons amb la participació desinteressada dels artistes i la galeria. Aquesta està previst que obri un parell de setmanes l´exposició per conèixer les obres.

El gran nombre d´artistes va permetre veure una mostra molt variada. Posteriorment per al dia 22 està previst que es porti a terme la subhasta i que s´espera que tingui lloc al Cercle Sport de Figueres. Els diners, com el de moltes altres iniciatives que estan sorgint a la comarca, es destinaran als damnificats del foc i s´entregaran al Consell Comarcal de l´Alt Empordà, que coordina una gran part de les tasques i activitats.