El director de l'aeroport preveu que en el termini d'un any el Girona-Costa Brava haurà vist arribar noves companyies amb noves rutes i freqüències, sobretot gràcies a una nova obertura al mercat d'Europa de l'Est. Així ho va afirmar ahir en una entrevista a Ràdio Girona, on Sala va mostrar-se convençut també que la retallada de vols anunciada per Ryanair per aquesta temporada d'hivern a Vilobí serà inferior a la que s'ha comunicat.

Sala va comentar ahir que l'increment de les tarifes d'Aena a l'aeroport del Prat fa possible que Girona sigui un complement perfecte a Barcelona, i va anunciar que ja hi ha algunes companyies de països de l'est que ja s'han posat en contacte per conèixer les condicions per operar des de Girona.

"Ja hem tingut durant aquests últims mesos i setmanes compa?nyies que s'han posat en contacte amb nosaltres per interessar-se pels nostres costos, per la possibilitat d'operar a Girona" va afirmar Sala i va afegir que confia que "a través d'aquest canvi tarifari, si no ara de manera immediata a l'hivern, però a l'estiu, ja ens donarà una mesura de companyies que ens obrin a mercats molt interessants com pugui ser l'est d'Europa".

Pel que fa Ryanair, la companyia que porta el gran gruix de viatgers que passen pel Girona-Costa Brava, el director de l'aeroport creu que la reducció de vols per aquest hivern serà inferior a l'anunciada. "Penso que la programació d'aquest hivern encara és molt aviat per donar-la com a definitiva. Falten encara dos mesos per l'inici de la temporada d'hivern, és veritat que Ryanair ja ha anunciat una retallada important, però crec que hi pot haver algunes bones notícies, en el sentit que es pugui incrementar alguna ruta", va explicar Sala.